Om Klienter

Klienter berättar:

 

 

Vill bara säga tack. Jag har inte känt mig så här lätt på evigheter. Du har något i din utstrålning som gör en trygg.

- Sofia

 

Det är otroligt att det gått så lätt, med så små medel, att få ordning på magen och tarmen. Jag har ju haft besvär i mer än 10 år!

- Lena, Stockholm

 

 

Det här hjälper verkligen! Ingen av alla terapier jag gått i har hjälpt mig förut. Du är verkligen proffesionell Catharina!

- Maria, Larsberg

 

 

Jag sökte Catharina efter upprepade urinvägsinfektioner under en längre tid som inte ville ge med sig trots upprepade antibiotikakurer. Jag provade även att använda lokalt östrogen men fick ingen förbättring. Endast ett par dagar efter mötet med Catharina och med homeopatmedicin blev jag helt frisk! Jag är mycket tacksam!

- Angela

 

 

Jag var jätteskeptisk till att gå i KBT överhuvud taget. Men nu känner jag att det verkligen hjälper!

Jag lever en vecka i taget och så får jag hjälp att hålla kursen.

Jag lär mig att leva som jag mår bra av och kan steg för steg välja bort det destruktiva. Nu vet jag vad jag ska göra om jag får ångest eller en panikattack... vilket jag faktiskt inte haft på 2 månader nu.

- Emma, Lidingö

 

Jag känner mig stark, har börjat träna, funkar med tjejen nu, jobbar med mig själv, tänker på maten och känner att jag e på G!😀

Tack för att du finns😀. Hör av mig om jag behöver vägledning igen. 😀

– Martin

 

Det är det som Catharina är så bra på, att så snabbt sätta fingret rakt på.

- Maud, Lidingö

 

Det har varit bra att lösa saker på lång sikt,

istället för att hela tiden hålla på kortsiktigt.

Nu mår jag bra igen, som innan.

- Kille 16 år med tvångstankar

Att vi skulle komma så här långt och så konkret,

det kunde jag aldrig drömma om.

Du är en fantastisk terapeut och coach, glöm inte det!

- Michael, Lidingö

Du hjälpte mig att lägga en bra start.

Nu kan jag hantera stress och tankar, och jag kan lyssna på mig själv! Det är helt underbart.

- Marie 55

 

 

Jag kontaktade Catharina då jag kände mig väldigt spänd och stressad efter en akut sjukdom som jag nu är helt bra ifrån, men inte kunde släppa rent psykiskt. Rädslan och oron tog över mitt liv. Tack vare Catharina är jag nu helt återställd och känner mig mycket lugnare.

- Gerd, Lidingö

 

 

Jag började gå till Catharina när jag var 16 år och hade fått kontakt med henne genom en bekant. Jag hade väldigt dålig hy, typiskt pubertetig med finnar och blämmor, och var trött på det. Jag mådde dessutom psykiskt dåligt över det och hos Catharina erbjöds jag en trygg och lugn zon där jag även kände att jag kunde få hjälp, vilket var ovärderligt för mig. Jag gick hos Catharina i ett år drygt och när jag slutade kände jag mig dels starkare som person och dels var min hy ren, helt fantastiskt.

- Alice 17 år, Bromma

Handboll, tennis, Lidingölopp, Wasalopp, utförsåkning och mycket mera - sen vände vinden!!!

För 12 år sedan fick jag diagnosen artros i knän och händer förmodligen ett arv efter min kära mor. Succesivt avtog aktiviteterna allt efter som smärtan ökade. Sökte hjälp hos Catharina för några år sedan med smärtor som jag bedömde till cirka 8 på en tiogradig skala. I dag ligger den nivån på 1 - 2. Det känns nästan som ett mirakel!

Senare fick jag också "Gula Fläcken-problem" med en suddig yta i mitt synfält. Det är nu helt borta med Catharinas hjälp. Tag kontakt med Catharina så får du reda på hur det gick till.

- Lidingö våren 2013, Gunnar född 1934

Jag hade haft problem med svamp i underlivet under flera månader, jag hade provat alla olika mediciner jag blev erbjuden på vårdcentralen, hade provat olika dieter och verkligen gjort allt som jag hade kunnat googla fram mig till på internet, men ingenting hjälpte. Sedan gick jag till Catharina och hon gav mig preparat och hjälpte mig att lägga om min kost och efter bara några veckor var jag mycket bättre. Tillslut efter ca 2 månader var jag helt bra! Jag behövde inte gå mer en en gång.

- Alice 20 år, Bromma

 

 

Det började med en röd fläck, stor som en 5-krona på höger lår. En månad senare fick jag stora röda utslag i handflatorna. Sen svullnade knäna och sedan armbågarna och fotlederna. Psoriasisartrit sa man att jag hade, en kronisk sjukdom som jag skulle behöva leva med... och man erbjöd kortisonsprutor.

Jag testade istället behandlingar på Vidarkliniken i Järna och ändrade litet på matvanorna, men det gav ingen direkt förändring.

Så började jag gå till Catharina, och sakta men säkert började mina symtom ändra karaktär. Efter 2 år var jag helt fri från alla symtom och jag kan nu åka slalom hela dagar utan att känna av mina leder alls! Och jag håller på och bygga mig ett hus och klättrar obehindrat runt på takstolarna.

- Olof 52

 

 

När min dotter Emelie var 4 år tog jag henne till läkaren första gången för hennes magont. Det yttrade sig så kraftigt ibland att hon bara skrek. På sjukhuset gjorde dom en grundlig undersökning med allergitester, blodprover och klämde på henne. Inget hittades och läkare sa att det kunde vara förstoppning. Mer hjälp fick vi inte.

Efter ca 2 år när magen inte blivit bättre och efter att hon vid ett tillfälle inte kunde stå upp gick jag tillbaka till läkaren. Även då tog dom sig tid och undersökte. Allt läkaren sa var att vi får prova oss fram för dom hittade inget fel på henne.

Efter ytterligare 2 år träffade vi Bonitolog Catharina som testade henne och redan efter 15 minuter kunde konstatera att det berodde på gluten. Catharina behandlade Emelie i 2 år med lyckat resultat.

Numera äter Emelie gluten fullt ut igen utan magont. Vi är verkligen tacksamma att vi fått denna hjälp. Även min son och jag själv har fått hjälp av henne.

- Mamma Annica

 

Som trädgårdsmästare är det ingen hit att ha asthma eller att vara pollenallergiker. Men jag trodde att det var min lott och blev väldigt fundersam när en bekant som är Bonitolog föreslog att hon kunde hjälpa mig att bli fri från detta. Jag hade också eksem på armar och hals och jag blev ofta och lätt förkyld. Men vi satte igång ett behandlingsprogram med diverse avgiftningar, pH-balansering och stimulering av immunförsvaret.

 

Efter ett år var alla utslag borta och följande pollensäsong märkte jag inte ens att där fanns några pollen! Sedan några månader tillbaka har jag förlagt asthmasprayen och inte behövt skaffa någon ny!

- Lisa, Lidingö

 

Jag var stel i kroppen, hade värk i leder och muskler och dessutom en bullrig mage. Doktorn sa att det var gikt och att jag hade alldeles för mycket urinsyra i kroppen.

Men så stötte jag ihop med Catharina som är Bonitolog. Hon föreslog en behandling - vilket stämde! Efter bara en behandling med ett par homeopatiska medel och litet kostråd så var värken helt borta. Tack!

- Lars 60 år

 

 

Vår son hade jämt öroninfektioner och öronhinneinflammationer, och stora knölar svullnade upp på hans hals.

Han fick massor av penicillinkurer under flera år, men hade så dålig motståndskraft mot infektioner, och fick hela tiden nya.

Men så hittade jag Bonitologernas monter ute på Hälsomässan i Älvsjö och bokade en tid för Kalle hos Catharina Hyltén-Cavallius på Lidingö. Och det var fantastiskt! Det tog bara ett par månader, och sedan dess, för 2 år sedan har han inte haft några besvär alls med sina öron.

- Kalles mamma, april 2009

 

Tack Catharina för att du hjälpte mig bli av med min värk i rygg och axlar.

Jag trodde att jag skulle vara tvungen att helt byta karriär, då ingen läkarvård kunde hjälpa mig och jag bara blev sämre varje gång jag försökte gå tillbaka till arbetet efter sjukskrivningen.

- Melinda, Stockholm

 

Jag hade smärta i äggstockarna sedan ett år (aug. 06) och mycket rikliga men oregelbundna menstruationer. Läkarna fann att jag hade polyper på mina äggledare och skrapade bort dem. Men av skrapningen fick jag svåra urinvägsinfektioner. Då opererade dom mina urinvägar. Och efter det blev jag bara sämre och hade ont mer eller mindre konstant, och blödde jättemycket. Jag fick mediciner, men de gjorde mig bara trött och jag tappade livskraft.

Efter drygt ett år på detta vis fann jag Catharina som är Bonitolog och som gav mig homeopatiskt progesteron, järnsaft och healing. Och ganska snart lugnade sig både blödningarna och smärtan försvann och jag blev piggare! Efter bara några få månader var blödningarna och smärtan helt borta, och jag var fri från dessa otroligt begränsande besvär.

Nu ett år senare har jag börjat komma in i menopausen och utan att ha den minsta tillstymmelse till klimakteriebesvär. Jätteskönt!

- Berith, 51, Lidingö

 

I mitt jobb som lokalvårdare hade jag råkat få en stor behållare med starka rengörings-medel över mage och ljumskar. Stora röda vätskefyllda utslag ploppade ut över hela området som varade sig och kliade.

Jag gick med dessa i 3-4 år och försökte få hjälp av läkare som gav mig sprutor och olika salvor, men inget fungerade.

En kollega föreslog att jag skulle prova en Bonitolog som hon kände till, och då fick jag några droppar att ta plus 2 olika salvor, en till utslagen och en till ärren som bildats av alla gamla utslag. Jag använde dessa under 4 månader och sedan var inte bara alla utslag borta, utan t.o.m. ärren!

- Alexander, Stockholm

 

 

Foto: Mimi H-C Horrell

 

 

 

 

Kursdeltagare

berättar:

 

 

Hej hopp Catharina

Ville bara skriva några rader och tacka för en fantastisk trevlig kväll. Alla uppskattade detta.

Du var/är en underbar person att jobba med i köket. Maten blev ju kanongod! Alla kände sig som mästerkockar

Det kommer nog att vara flera av oss som kommer o hälsar på Er när våren o sommar är här !

Än en gång Tusen Tack !

God Jul o Gott Nytt År, Gänget från Motala !!

 

 

 

Hej Catharina,

Ville bara maila och säga tack för en fantastisk kväll när vi var hos dig/Rosendal den 4:e september. Vi var alla jätteinspirerade efter matlagning och föredrag. Jag har själv gjort nästan alla rätterna – härlig piff på vardagsmaten!

Tusen tack! Birgitta

 

 

 

Hej Catharina, vilken härlig kväll vi hade hos dig.

Så god, lärorik och trevlig. Tack än en gång och må så gott. Med vänlig hälsning, Mona

 

 

 

”TACK!! Så jättemycket för igår!

Vilken upplevelse! Ännu bättre än förväntat!

Alla var så nöjda och glada och hälsar så varmt till dig!

 

 

Jag beundrar dig för din förmåga att vara så avspänd och lugn, mitt i en situation som är så intensiv och som kräver så mycket av dig. Den här eftermiddagen och kvällen kommer vi att bära med oss länge...” – Maria

 

 

”Hej Catharina. Tack för en otroligt berikande och rolig kurs i matlagning i onsdags” Det var länge sedan jag fick ut så mycket matnyttigt av ett par timmars samkväm! Du är så rätt på det!! Tack!” Varma hälsningar Eva

 

 

"Ville bara tacka för en mycket bra och trevlig kurs. Intressant att Du anser att man ska äta smör m.m., vilket jag alltid har förespråkat (utan vetenskapligt kunnande). Jag kan i detta sammanhang nämna att mina två döttrar är trådsmala, trots att jag använt mycket smör och grädde i min matlagning."

Hälsningar Lasse

 

 

”Tack för ditt bidrag; värme, klokskap och härlig atmosfär” - Louise

 

 

"Hej Catharina! Tack för senast! Vi hade hur roligt och lärorikt som helst. Nu är det soppdiet som gäller för våra familjer... : ) Vilken fin verksamhet ni driver." -Henrik

 

 

”Stort tack för utbildningen / middags-lagningen i onsdags!! Det var verkligen uppskattat och alla var väldigt laddade att förändra sina matinköp! Det var verkligen avslappnat och trevligt!!” – Jeanette

 

 

”Det var en fantastisk kväll du bjöd oss på. Jag ska göra en repris på menyn på lördag.” - Ann

 

 

”Du ska veta att alla var väldigt nöjda med allt, både kursen, tillagningen och samvaron tillsammans med dig. Jag tror säkert att vi kan tänka oss att komma tillbaka! Stort tack!” - Inger

 

 

”Tack för idag! Jag tycker att dagen var mycket lyckad. Det gick mycket bra att kombinera med små barn i "publiken". Jag tror att de flesta tyckte att det var intressant och det skapade en massa diskussioner efteråt.” – Anna

 

 

 

”Vill bara tacka så himla mycket för en härlig förmiddag på Rosendal förra veckan i "barnmatlagningens" tecken. Axel och jag uppskattade det väldigt mycket!”

Kram Agneta (farmor) och Axel (snart 2)

 

 

”Hei Catharina,

 

Vi vil gjerne takke deg for et fantastisk inspirerende kurs for noen uker siden! Det var en nydelig kveld, herlig mat og herlige mennesker!

 

Quinottoen har blitt en slager på middagsbordet, og vi har fått en ordentlig oppvåkning hva gjelder økologiske råvarer. Igjen takk fra Nina & Hans Olav”

 

 

”Kursen var mer än jag hade förväntat mig. Trevligt och lärorikt!” – Ing-Marie

 

 

 

”Mysig lösning att sitta runt köksbordet. Lagom stor grupp och trevlig middag.” – Anders

 

 

 

”Kursen var superbra! Bra med mycket ”raw food”. – Isabelle

 

 

”Tack för en oförglömlig matlagningskväll på Rosendal.” - Eva

 

 

 

"Hej Catharina. Jag vill tacka så mycket för kvällen hos er förra veckan, det var så mycket uppskattat av samtliga! Fick många tips av dig som jag absolut kommer att ta med mig i min framtida kokkonst ;-)"

Mvh, Ulrika

 

 

Hej Catharina och tack för en jättebra dag igår. Vi var mycket nöjda (och mätta) med dagen och det var jättegoda soppor du lärde oss göra.

 

Dessutom är du en mycket trevlig och gullig person och bidrog till att göra dagen så lyckad.

 

Vi återkommer gärna vid ett annat tillfälle.

Hälsningar, Margaretha

 

 

Tack så mycket för igår! Det var fullkomligt magiskt. Mvh, Erik

 

 

 

Kära fina Catharina, Tack för en fantastisk kväll på Rosendal tillsammans med dig. Så mysigt och gott. Vi var alla helt lyckliga och glada efter en så fin kväll. Tusen tack! Vi hörs och ses säkert snart igen. Stor varm kram från Hedda